Silkeborg postkort

Velkommen til siden som er lavet specielt til postkort samlere (men andre er også velkommen til at kigge med). Her kan du finde postkort fra Silkeborg kommune op til ca. 1960.

Jeg har delt postkortene op i gade orden, men hvis du vil finde specielle ting, har jeg lavet en søgefunktion. Hvis man gerne vil søge kort med billeder af Th. Langs skole, kan man evt. skrive "Langs" i søgefeltet, og du vil få en liste med hvor de ligger. Detter er kun et eksempel, prøv selv.

Hvis du klikke på billederne, vil de poppe op i stor størrelse. Dog er enkelte kort skannet ind, så det ikke kan lade sig gøre, jeg beklager. Du vil også støde på disse tegn <F> og <B>, da trykkerierne genbrugte gamle film, men skrev anden tekst på forsiden eller bagsiden, har jeg valgt at det kun er det ene billede som visen. Men hvis du gerne vil se det andet, så tryk på <F> tegnet, og den anden forside vil dukke op. Hvis du vil se bagsiden af kortet så tryk da på <B> .

Da en samling aldrig bliver komplet, men gerne skal vokse sig større, må du gerne sende billeder til mig.

Hvis du har Postkort, og ikke er interesseret i dem, vil klubben meget gerne modtage dem til sin samling.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt mig på Tlf.: 30 57 71 76 eller E-mail.:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

God fornøjelse Ib